FrontX powered by Frontside

underline-csapat

Maga a FrontX egy új név a piacon, azonban minőségi szolgáltatásai már régóta léteznek, tapasztalati és kapcsolati tőkéje a közel két évtizedes előélet alatt folyamatosan bővült.

A FrontX a Frontside informatikai szolgáltatóból vált ki 2021 végén. Az elmúlt közel 20 évben felhalmozott biztosítói, pénzintézeti és nagyvállalati tapasztalatot külön cégként visszük tovább. Szakértőként a magyar pénzügyi szektort hatékonyan támogatjuk digitális transzformációjában, folyamatai automatizációjában és informatikai üzleti alaprendszereinek cseréjében. Ehhez üzleti és IT oldali projektvezetői, üzleti elemzői és technológiai tudásunk adja az alapot, nagyvállalati felsővezetői tapasztalattal ötvözve. A Frontside több mint 40 fős fejlesztői gárdájával IT szakértő-fejlesztő-tanácsadó partnerként állunk ügyfeleink mellett.

Alapítók

Behán László vagyok, a FrontX társalapító vezetője. Közgazdász és pénzügyi végzettségem dacára több mint 20 évet töltöttem különböző informatikai közép- és felsővezetői pozíciókban. Karrieremet pénzügyi kontrollerként kezdtem, de gyorsan átnyergeltem ERP rendszerek bevezetésére. Dolgoztam az Avon Cosmetics magyarországi regionális és globális fejlesztőközpontjában. Ezután több 10 éves biztosítói karrier következett a Groupama és a Signal biztosítónál fejlesztési vezetőként, majd informatikai igazgatóként. A FrontX-et megelőzően a vezető gépjármű lízingszolgáltatónál (LeasePlan Hungária) voltam igazgatósági tag operációs igazgatóként, a teljes üzleti szolgáltatási terület – beszerzés, lízing adminisztráció, biztosítás, kárrendezés, szervizelés, mobility üzletág és használtautó értékesítés (retail és B2B) – és az informatika vezetőjeként. 
A FrontX-ben – az eddigi tapasztalataim és a Frontside-ban felhalmozott tudás egyesített erejében – a közeljövő iparági szakértőjeként hiszek, igazi szakmai kihívásnak érzem.

Fekete Sándor vagyok, a Frontside és a FrontX alapítója. A Frontside biztosítói, pénzintézeti és nagyvállalati üzletága az elmúlt közel 20 évben kinőtte magát és megérett egy brand-et építeni köré. Behán Laci szakmailag kompetens, piaci ismerettel bíró cégvezető személyében jó kezekbe került ez a speciális terület. Az időzítés tökéletes, hiszen a járványhelyzet által még inkább felgyorsult digitalizáció a legacy rendszerek felülvizsgálatát, lecserélését, a modern technológiák használatát, a folyamatok újragondolását, automatizációját elkerülhetetlenné teszi a versenyképesség megőrzéséhez. A FrontX-et és ezáltal az ügyfeleket pedig a Frontside profi fejlesztői gárdája mindebben támogatja. A Frontside természetesen folytatja a látványos web- és mobilalkalmazás fejlesztési projekteket.

Jelentkezem a csapatba!

Fontos nekem, hogy kihívást jelentő munkámnak legyen látszata, és persze elismerésre, sikerre vágyom!

Kérdése van?
Lépjen velünk kapcsolatba!